Business Intelligence Specialist

by newsup

Brænder du for Data Warehouse og Business intelligence-systemer? Synes du, det er spændende at være med til at udvikle og forme fremtidens informationssystemer i en af Nordens førende underholdningsvirksomheder? Så kan en stilling som Business Intelligence Specialist hos Nordisk Film være noget for dig!

Hos Nordisk Film producerer og markedsfører vi prisvindende film og serier, driver biografkæder i Danmark, Norge og Sverige, producerer spil gennem en række spilstudier, distribuerer PlayStation i de nordiske og baltiske lande og udvikler globale digitale gaveløsninger. Vores ambition er ”Grow with the modern consumer” og derfor har vi et stort fokus på, at vi i stigende grad bliver en virksomhed, hvor der er sammenfald mellem medieindhold, forbrugeradfærd og teknologi. Derfor har vi det seneste års tid arbejdet på at skabe grundlaget for en samlet DW og BI platform for Nordisk Films forretningsområder. For at bringe os til næste fase, søger vi nu en medarbejder, som skal være med til at udvikle og sikre driften af Nordisk Films Data Warehouse og Business Intelligence-løsninger og dermed være med til at gøre data til et stærkt forretningsaktiv. Vi har blandt meget andet arbejdet med SoMe data fra diverse platforme, lavet forretningsdashboards og analyseret reviews og kommentarer alt samlet i vores data Warehouse og visualiseret i Qlik Sense.

Du skal hjælpe os med både udvikling og etablering

En af dine essentielle opgaver bliver at forstå de krav som forretningen har i samarbejde med dine kolleger, herunder strategien og de kommercielle udfordringer, som de forskellige forretningsenheder står overfor, således at du kan være med til at udvikle og etablere relevante BI løsninger. Din opgave vil primært være at sikre indhentning af data samt sikre vores systemer kører efter planen, sikkert og med de rigtige data.

Derudover vil du skulle være med til at fremme brugen af data hos de forskellige forretningsenheder, således at de formår at bruge det til faktabaserede beslutningsgrundlag.

Af ansvarsområder kan herunder nævnes:

 • System specialist for Nordisk Films DW-løsninger, herunder at applikationernes oppetider og performance er tilfredsstillende i samarbejde med resten af afdelingen
 • Uddannelse og support på DW til selskabets analytikere
 • Promovere brugen af QLIK Sense/DW i hele Nordisk Film
 • Uddanne og supportere brugere til effektiv brug af applikationerne

Du forener teknisk flair med forretningsforståelse

Vi forestiller os, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling og at du tidligere har været med til opstarten af et nyt system samt beskæftiget dig med håndtering af store datamængder og analyser. Uddannelsesmæssigt er du uddannet indenfor økonomi eller IT evt. med fokus på DW og BI.

Af yderligere kvalifikationer kan nævnes:

 • Stor indsigt og erfaring med databehandling, analyse og system design
 • Erfaring med ETL-processer og data integration mellem platforme
 • Erfaring med Python, QLIK Sense foretrækkes
 • Projektledelseserfaring – særligt med implementering af forretnings-IT
 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og være initiativtagende
 • Gode kommunikationsevner, således at du formår at formidle din viden videre til andre, der ikke har den samme forståelse som dig
 • Kan omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger og klart kommunikere fordele og ulemper ved forskellige tekniske løsninger fra et forretnings- og/eller brugerperspektiv.

Kom med på en spændende rejse

Vi tilbyder en spædende stilling i verdens ældste filmselskab, hvor ambition og passion omkring det vi laver, er i højsæde. Omgangstonen er uformel, hvor der er højt til loftet og forståelse for, at udvikling sker gennem handling. Du vil få en central rolle i vores videre udvikling samt implementering af nye forretningskrav til rapportering og analyse og dermed være med i projekter fra opstart til implementering.

Hvis du er interesseret, så send sin ansøgning inden den 1. august 2021 via ”Søg jobbet her” knappen her på siden. Vi modtager kun ansøgninger på denne måde, da det sikrer at alle får svar.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Systems Finance Manager, Mikkel Hecht Hansen på mail mikkel.hansen@nordiskfilm.com.

Om Nordisk Film

Nordisk Film skaber prisvindende film og tv-serier, driver biografer i Danmark, Norge og Sverige, udvikler computerspil gennem en række gaming-selskaber, står bag PlayStation i Norden og leverer digitale gavekortsløsninger. Nordisk Film er en del af den nordiske mediekoncern Egmont, der skaber stærkt indhold og platforme inden for film, tv, biografer, streaming, computerspil, e-handel, marketing services, undervisning, magasiner og bøger. Egmont står også bag virksomheder som TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Story House Egmont. Hele Egmont er en fond. Det betyder, at overskuddet går til udvikling af vores medier samt til at hjælpe udsatte børn og unge og støtte filmtalenter. We bring stories to life. 

Source

Related Articles

Leave a Comment